22940-91206 | 22940-96013
info@pammakaristos.eu

Blog

«Γεύμα Αγάπης» του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» στη μνήμη της Αδελφής Ειρήνης

Για 2η συνεχή  χρονιά διοργανώθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, «Γεύμα Αγάπης», στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» στη Νέα Μάκρη.

Το «Γεύμα Αγάπης» είναι μια φιλανθρωπική δράση του Ιδρύματος ως φορέα της κοινωνίας των πολιτών, με στόχο την ενίσχυση των ασθενέστερων συνανθρώπων της περιοχής. Το ίδρυμα παραμένοντας πιστό στην ιστορία του και με φιλανθρωπικές δράσεις για το συνάνθρωπο, ως μέλος της μεγάλης οικογένειας της Caritas, προσφέρει καθημερινά και με  ετήσιες δράσεις, τρόφιμα και είδη καθημερινής διαβίωσης, σε ευάλωτες ομάδες της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση του Ιδρύματος το 2021 με αφορμή την κοίμηση της τελευταίας Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Παμμακαρίστου Θεοτόκου, Αδελφής Ειρήνης, θέσπισε «Γεύμα Αγάπης» που γίνεται στους χώρους του Ιδρύματος κάθε Ιούνιο και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της, ως φιλάνθρωπης και ακτιβίστριας μοναχής, που αφιέρωσε τη ζωή της υπέρ των ανθρώπων που βρίσκονται σε οποιασδήποτε μορφής ανάγκη.

Στο φετινό «Γεύμα Αγάπης» διανεμήθηκαν 122 μερίδες ζεστών γευμάτων και δώρα στους μικρούς μας φίλους. Ευχαριστούμε θερμά, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνα για την πολύτιμη συμβολή της στην επικοινωνία με τους ωφελούμενους.

Post a comment

Skip to content