22940-91206 | 22940-96013
info@pammakaristos.eu

Blog

«1st car’s Charity run» Επίσκεψη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων 2CV & Citroen στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος»

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV & Citroen επισκέφτηκε το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος». Η λέσχη διοργάνωσε το «1st car’s Charity run», μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την υποστήριξη του Ιδρύματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν αυτοκίνητα 2CV & Citroen αλλά και ιστορικά αυτοκίνητα. Το κάθε πλήρωμα συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τα έφερε μαζί με το αυτοκίνητο του, συνδράμοντας στις προσπάθειες του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση, πέραν του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Κουρμούλη, που υπήρξε ενεργό μέλος της ΕΛΦ2CV & Citroen για πάνω από δεκαπέντε χρόνια και που αποτελούσε ένα από τα πιο ζωντανά, αξιοπρεπή και χαρούμενα πρόσωπα της λέσχης.

Ευχαριστούμε θερμά, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων 2CV & Citroen κ. Δημήτρη Αμούργη και όλα τα μέλη της λέσχης για την προσφορά τους στο Ίδρυμα και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί.

 

Post a comment

Skip to content