Αθλητικές Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο των προσαρμοσμένων αθλητικών δραστηριοτήτων του, το Ίδρυμα διοργανώνει αγώνες (Τουρνουά Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου) στις αθλητικές του εγκαταστάσεις, με τη συμμετοχή αθλητικών ομάδων πλήθους φορέων παροχής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και προνοιακών υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία. Οι ωφελούμενοι των εργαστηρίων, στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης, της δικτύωσης και της συνεργασίας με την ευρύτερη κοινότητα, συμμετέχουν  σε αγώνες που οργανώνουν διάφοροι φορείς στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς με σημαντικές διακρίσεις.

 

15 & 16 ΜΑΪΟΥ 2019

ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

19ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL 3 on 3
14ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5 Χ 5

Το ΄Ιδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, το 19ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3, για νέους και νέες με αυτισμό και νοητική αναπηρία.

Οι αγώνες διεξάχθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Νέα Μάκρη, με τη συμμετοχή αθλητικών ομάδων πλήθους φορέων παροχής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και προνοιακών υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία.

Παίκτες, συνοδοί, επιβλέποντες και διοργανωτές, πέρασαν μία υπέροχη μέρα ευγενούς άμιλλας, χαράς, παιχνιδιού, διάδρασης και επικοινωνίας, που σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε άρτια από το επιστημονικό-αθλητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», με την αμέριστη υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Το 19ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 έκλεισε με ένα μοναδικό special event, με το 27ο Τζάμπολ Αγάπης, μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και της ομάδας μπάσκετ του ιδιωτικού σχολείου «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε μια επίδειξη φιλίας, αλληλεγγύης και αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των παιδιών.

Την οργάνωση του  27ου Τζάμπολ Αγάπης στην Παμμακάριστο την επιμελήθηκε ο εμπνευστής και ιδρυτής του, κ. Γιάννης Τσουμπρής με τη συνεργασία του επιστημονικού-αθλητικού προσωπικού του Ιδρύματος.

Στο κλείσιμο της ημέρας όλα τα παιδιά πήραν το αναμνηστικό μπλουζάκι της Παμμακαρίστου που φτιάχτηκε με την ευγενική χορηγία της Roussosgroup και μοιράστηκαν –εκτός από τη φιλιά τους– δροσερούς χυμούς και νερά, ευγενική χορηγία της Everest και snacks και κεράσματα από τη Διοίκηση του Ιδρύματος.

Κατά την απονομή των επάθλων, ανανεώθηκε το ραντεβού του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και των φορέων που συμμετείχαν, για το 14ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5 x 5 την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, καθώς και για πολλές συναντήσεις αθλητικής συναδέλφωσης στο μέλλον.

24 & 25 ΜΑΪΟΥ 2018

ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL 3 on 3
13ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5 x 5

Το ΄Ιδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στις 24 Μαΐου 2018 ημέρα Πέμπτη το 18ο Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 και στις 25 Μαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή το 13ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5 x 5, για νέους και νέες με αναπηρίες.

Οι αγώνες διεξάχθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Νέα Μάκρη, με τη συμμετοχή αθλητικών ομάδων πλήθους φορέων παροχής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και προνοιακών υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία.

Παίκτες, συνοδοί, επιβλέποντες και διοργανωτές, πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο ευγενούς άμιλλας, χαράς, παιχνιδιού, διάδρασης και επικοινωνίας, που σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε άρτια από το επιστημονικό-αθλητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», με την αμέριστη υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος.

Κατά την απονομή των επάθλων της δεύτερης ημέρας, ανανεώθηκε το ραντεβού του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» και των φορέων που συμμετείχαν στα τουρνουά, για πολλές τέτοιες συναντήσεις στο μέλλον.