22940-91206 | 22940-96013
info@pammakaristos.eu

Blog

Χριστουγεννιάτικο Bazaar- Γιορτή Ειδικών Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων 16/12/2023 Νέα Μάκρη

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» στη Νέα Μάκρη.

Στο Bazaar θα βρείτε την έκθεση προϊόντων των εργαστήριων των παιδιών μας, για να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας! Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών των Ειδικών Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων του ΚΔΗΦ, στην αίθουσα Θεάτρου με θέμα: «Το πιο ακριβό δώρο των Χριστουγέννων!»

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μαζί, ένα γιορτινό απόγευμα!

 

Read more

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εργοθεραπευτή – βοηθού εργοθ.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

 

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» καλεί υποψήφιους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη  θέσης εργοθεραπευτή ή βοηθού εργοθεραπευτή, πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (με προοπτική ανανέωσης) για το ΚΔΗΦ του Ιδρύματος.

 

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΙΕΚ – ΤΕΙ – ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο, ισότιμο τίτλο, εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού
  • Απολυτήριο στρατού ή δικαιολογητικά νόμιμης και μόνιμης απαλλαγής από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψηφίους

 

Επιθυμητά προσόντα

  • Γνώση αγγλικών
  • Γνώσεις χρήσης Η/Υ
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών
  • Προϋπηρεσία σε χώρο Ειδικής Αγωγής για εφήβους και ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Νοητική Υστέρηση

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο  e-mail του Ιδρύματος info@pammakaristos.eu

Όσοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

 

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ιδρύματος, καθημερινά, μεταξύ 10.00 -14.00.

Tηλ.: 22940 – 91206/96013

E- mail: info@pammakaristos.eu

Διεύθυνση φορέα: Λεωφόρος Μαραθώνος 1, Νέα Μάκρη 19005

 

Αποστέλλοντας το βιογραφικό σας στο info@pammakaristos.eu.δηλώνετε υπεύθυνα, ότι επιτρέπετε στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», να αποθηκεύσει σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή το βιογραφικό σας, το οποίο περιέχει προσωπικά σας δεδομένα, για χρονικό διάστημα 6 μηνών αυστηρά και μόνο για τον προοριζόμενο της αποστολής σκοπό.

 

Read more

Ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος και ιδιαίτερα το κατάστημα ΑΒ Αγ. Ι. Ρέντη, για την έμπρακτη και πάντα πολύτιμη στήριξή τους.
Γιατί ΜΑΖΙ, τα καταφέρνουμε καλύτερα!
Read more

Στήριξη και αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» και η Κάριτας Ελλάς ενώνουν ξανά δυνάμεις και στέκονται στο πλάι των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Ετοιμαζόμαστε για την αποστολή κρεβατιών, στρωμάτων και άλλων επίπλων πρώτης ανάγκης προς τους συνανθρώπους μας που πραγματικά τα χρειάζονται.
Γιατί όπου υπάρχει ανάγκη, η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη είναι για εμάς η απάντηση!
Read more

Aγιασμός για την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2023-2024

Mε τις ευλογίες του Πατέρα Δημήτριου Εφημέριου της Ενορίας Αγίας Μαρίνας που τέλεσε τον αγιασμό, ξεκίνησε με αισιοδοξία η φετινή εκπαιδευτική χρονιά.

Καλή αρχή σε όλους πάντα με υγεία και δύναμη!!!

Read more

«Τα πιο πολύτιμα βραβεία που κρατώ είναι τα παιδικά χαμόγελα» [Μαριάννα Βαρδινογιάννη]

«Η αρχόντισσα της αγάπης», όπως έχει χαρακτηριστεί, έφυγε από τη ζωή.
Αγωνίστηκε για την ειρήνη, την Υγεία, την εκπαίδευση και την προστασία των παιδιών από την εκμετάλλευση και την κακοποίηση.
Η ιδιαίτερη προσφορά της αλλά και η δράση της μέσω των Ιδρυμάτων που η ίδια δημιούργησε, έγινε φάρος και οδηγός ζωής για χιλιάδες οικογένειες.
Το έργο της αναγνωρίστηκε διεθνώς λαμβάνοντας τον τίτλο της «Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως» της UNESCO το 1999 ενώ δεκάδες υπήρξαν οι βραβεύσεις και οι τιμητικές διακρίσεις με αποκορύφωμα το παγκόσμιας εμβέλειας βραβείο του ΟΗΕ «Νέλσον Μαντέλα» το 2020.
Η αγκαλιά της όμως ήταν τόσο μεγάλη που εκτός των παιδιών με καρκίνο χωρούσε και αυτά με αναπηρία. Για περισσότερα από 20 χρόνια, διοργάνωνε για τα Ιδρύματα της Αθήνας μία ξεχωριστή ετήσια γιορτή! Τα παιδιά μας (παιδιά με αυτισμό ή/και νοητική υστέρηση) ανυπομονούσαν ιδιαίτερα για αυτή την εξαίρετη εκδήλωση την οποία επιμελούνταν προσωπικά και στην οποία ήταν πάντα παρούσα!
Παράλληλα, στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, δημιουργήθηκαν άρρηκτες σχέσεις μεταξύ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» οι οποίες και θα παραμείνουν ισχυρές για πάντα.
Μαριάννα, Βαρδινογιάννη …δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
Read more

Ετήσια ενημερωτική ημερίδα για την σωστή επεξεργασία αρχείων προσωπικού και ευαίσθητου χαρακτήρα

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, η ετήσια ενημερωτική ημερίδα για την σωστή επεξεργασία αρχείων προσωπικού και ευαίσθητου χαρακτήρα σύμφωνα με τον «Γενικό Κανονισμό περί προστασίας δεδομένων» “General Data Protection Regulation (GDPR)” 2016/679 της Ε.Ε..
Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο CEO της Mentoring A.E. κος Γ. Κρικέλας και οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος ενημερώθηκαν για τις επικαιροποιημένες πρακτικές που διασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα, την ορθή επεξεργασία και την σωστή αξιοποίηση των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζονται.
Read more

Καλοκαιρινό Φιλανθρωπικό BAZAAR & Γιορτή των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» διοργάνωσε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στους χώρους του στη Νέα Μάκρη, Καλοκαιρινό Φιλανθρωπικό BAZAAR για την ενίσχυση των σκοπών του & την Καλοκαιρινή Γιορτή των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών διημέρευσης & ημερήσιας φροντίδας που δέχονται, οι ωφελούμενοι -καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς- παρουσίασαν διάφορες χειροποίητες  δημιουργίες από τα εργαστήρια Κεραμικής, Ψυχρής Κεραμικής, Διακόσμησης, Κηπουρικής, Μαγειρικής, Οικιακής Οικονομίας και τα Τμήματα Ημερήσιας Διαβίωσης.

Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ταλέντο και τις ικανότητες των ωφελούμενων, το εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο του Ιδρύματος και να προσφέρουν στους αγαπημένους τους ξεχωριστά δώρα.

Στην Καλοκαιρινή Γιορτή του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας, οι ωφελούμενοι, με την υποστήριξη & συμμετοχή του εκπαιδευτικού & επιστημονικού προσωπικού, παρουσίασαν μια υπέροχη Θεατρική Παράσταση με τίτλο «Αξέχαστος Ελληνικός Κινηματογράφος».

Παιδιά & εκπαιδευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσηκώνοντας το κοινό με το κέφι και τη ζωντάνια τους.

Εκτός από τους γονείς/κηδεμόνες, τους υποστηρικτές και φίλους & τη Διοίκηση του Ιδρύματος, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνος – Νέας Μάκρης κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης, ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Γεράσιμος Βουδούρης και ο τέως Υπουργός & υποψήφιος βουλευτής, κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Read more
Skip to content